Rozsvietili Mlynskú dolinu. Študenti si uctili pamiatku Violy

Mladú ženu našli dobitú a pravdepodobne znásilnenú. Aj keď sa záchranárom podarilo 34-ročnú učiteľku oživiť a uviesť do umelého spánku, cestu do nemocnice neprežila. Táto krutá správa o smrti fotografky a modelky šokovala verejnosť i médiá. Študenti v Mlynskej doline sa preto rozhodli uctiť si pamiatku Violy a symbolicky rozsvietili internátne mesto.

Minulý týždeň v pondelok našli zamestanci v bratislavskom prístave ženu, ktorá bola vo veľmi vážnom zdravotnom stave. Podľa informácií TV Joj, ktorá sa odvoláva na zdroj blízky vyšetrovaniu, bola mladá Viola zo Sniny pri vedomí, no bola podchladená, zvíjala sa od bolesti a snažila sa komunikovať. Privolaní záchranári bojovali o jej život, ale zraneniam napokon podľahla. „Záchranárom, ktorých sme vyslali na miesto, sa ju podarilo oživiť a uviedli ju do umelého spánku. Žiaľ, počas prevozu do nemocnice zomrela,"  povedala pre TV Joj hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Na pamiatku Viole

 „Povedz nie násiliu! Na pamiatku Viole vyjdi na balkón a zasvieť na minútu mobilom,“znel odkaz študentov z Mlynskej doliny, ktorý sa šíril na Facebooku. Obyvatelia internátneho mesta v stredu večer takýmto symbolickým gestom prejavili úctu mladej učiteľke. 

Rozsvietili Mlynskú dolinu. Študenti si uctili pamiatku Violy

Zdroj: TV Joj

Foto: Facebook/Zomri (Robert)