Ako (ne)zbaliť chalana

Doba sa mení, a aj my, silné, nezávislé ženy, občas potrebujeme chlapa. Ak nevieš, ako na to, pozorne sa začítaj do tohoto článku. Pripravili sme pre teba špeciálne triky, ktorými ho zaručene (ne)dostaneš!

Kde inde začať loviť, ako na nejakej vychytenej diskotéke. Ideálne bude, ak začneš ešte pred polnocou. Tebe vtedy ešte ako-tak drží špirála a jemu ešte, ehm pardón, on ešte stojí na nohách.

Výstrih. Samozrejme, nezabudni na výstrih. A minimálne po pupok. Ak máš väčší pupok, bude stačiť aj po bránicu. A minisukňu. Nevadí, že je vonku 5 stupňov, zopár pohárikov a bude ti teplo všade.

Veľa mejkapu. Bez neho ťa tam ani nepustia. V tej tme na diskotéke je to veľmi podstatné. Najmä, ak je každý okolo teba rád, že dovidí na bar a trafí na toalety.

Nikdy nechoď loviť sama. Aj húsky sa predsa pasú spolu. Zober si kamarátku alebo aj dve, no daj pozor, aby si mala väčší výstrih a viac mejkapu.

Postav sa k baru a vyhliadni si svoju obeť. Nenápadne sa na neho usmievaj, žmurkaj, pohadzuj vlasmi alebo si rozhryzni peru. Hlavne však nenápadne!

Keď už ťa pozvú na drink, nezabudni si vybrať ten najdrahší. A čo, že ti nechutí, musíš predsa ukázať, že ty si vyššia liga, že to s tebou také jednoduché nebude, že si rozhodnutá, tváriť sa nedostupne. Minimálne po štvrtý drink.

Keď už skonštatuješ, že si dostatočne opitá, určite sa nechaj za hlasného chichotania odviesť k nemu. Ak býva s rodičmi, tak aspoň na najbližší motel. Prípadne najlacnejší, veď už za teba nechal 50 eur v bare.

Hneď ako sa ráno zobudíš, prečítaj si tento článok znova. Možno, ak sa zamyslíš, zistíš, prečo sa ti Peter z minulého víkendu už neozval a prečo teraz vedľa teba odfukuje Jano.

 

Baby a teraz vám dáme zopár rád, ktoré môžte reálne využiť.

Nechaj väčšinu iniciatívy na ňom. Chlapi boli odjakživa lovci, preto ak za ním prídeš a vrhneš sa mu k nohám, pravdepodobne stratí záujem. Avšak ak ho budeš úplne ignorovať, nikdy nenaberie odvahu pozvať ťa von. Len sa mu občas pozri do očí, usmej sa a jemu by už malo dôjsť, o čo kráča.

Mužom sa páčia ženy. Správaj sa ako žena, obliekaj sa ako žena, vyjadruj sa ako žena.

Neuháňaj ho. Ak ťa pozval na diskotéka na pohárik, nemusíš ho čakať ešte aj pred záchodom.

 

Foto: Pexels