Charitatívny Mikuláš zavíta do Slobody zvierat

Sviatok svätého Mikuláša je dňom sladkých nádielok, radosti a úsmevu. Zamestnanci Slobody zvierat v Bratislave však pozmenili túto zaužívanú činnosť a namiesto toho spolu s nami spríjemnia sobotňajšie poobedie všetkým opusteným zvieratám.

Sloboda zvierat aj tento rok spolu s návštevníkmi poteší nejedného psíka či mačičku. V sobotu, 8.12. sa v poobedňajších hodinách bude konať v priestoroch útulku Na Poliakach charitatívna akcia, kde budú vítaní všetci tí, ktorí nezabudli na svojich zvieracích priateľov.  

Pre návštevníkov budú prichystané rôzne vianočné darčeky, ktorými nielen že potešia svojich blízkych, ale zároveň finančne prispejú na zlepšenie podmienok v útulku, kúpou krmív či rôzneho príslušenstva pre zvieratá. Taktiež je možnosť priniesť staršie hračky či deky , ktoré sú v období zimy a mrazov veľmi potrebné.

Charitatívny Mikuláš zavíta do Slobody zvierat

Najväčším darom pre psíkov však bude čas, ktorý s nimi strávite. Potešia ich, samozrejme, aj Mikulášske maškrty, ktoré im z lásky hostia útulku venujú. Štvornohých miláčikov budete môcť ísť aj vyvenčiť. Užijete si tak s nimi množstvo zábavy a odnesie si so sebou i spomienky a možno aj nového zvieracieho priateľa na celý život. 

Opusteným zvieratám môžu dobrí ľudia pomôcť aj inou formou a to zakúpením charitatívneho kalendára 2019, ktorého dizajn tento rok prešiel pri príležitosti 25. výročia založenia Slobody zvierat malou zmenou. Na tvorbe kalendára sa podieľali mnohé známe osobností, akými sú aj  herec Juraj Bača, moderátor Vilo Rozboril či herečka Táňa Pauhofová. 

Oblečte si teda váš obľúbený kostým anjela, čerta či Mikuláša a spojte zábavu s pomocou. 

 

Foto: Pinterest, Sloboda zvierat